sâmbătă, 21 august 2010

.......................................""""""""""""""""""...........................

Acum ascult muzica, as dansa dar ma abtin. A fost o zi cat de cat plina, de dimineata m-am intalnit cu tipul caruia ii gasisem prtofelul era atat de fericit, cred ca a fost unul din cele mai frumoase momente din viata mea, colegii ma sfatuiau sa ii iau bonurile de masa si sa-i dau decat actele, 10 bonuri, jumatate de luna de munca..... cu sa poti gandi asa ceva, omul a muncit ptr ele, dar oamenii sunt incaaaaaaaaa avariiiiiiiiii peste masura, s-ar omora ptr cativa bani( cateva bunuri), tristtttt, dar baiatul tanar si de treaba, vroia sa-mi dea 50 de lei eu i-am refuzat si el tot insista, ca-l costa mult actele etc, siiiiiiiiii, erau ale lui trebuiau sa ajunga la el de asta suntem oameni, oricum nu se compara cu nimic expresia lui ca si-a gasit portofelul a fost super . Acum mi-am montat o bascula la masina, o cam neglijasem de ceva timp, m-am chinuit putin dar nimic nu-i simplu in viata, cu cat obti ceva mai greu cu atat satisfactia este mai mare. Fetele raman un mister pentru mine si ma dezamagesc cu fiecare ocazie, tind sa cred ca doresc barbati care sa stie sa le struneasca, buni la pat, duri , vulgari si cu "freza" facuta. Ce-mi spune o colega de curand, "daca esti asa moale si la pat de asta nu ai prietena", oare toate fetele vor doar sexxxx?Ma dezgusta lumea asta!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

sâmbătă, 7 august 2010




Nu ma ia somnul, o viata goala, un corp gol, o tara goala secatuita de sufletele oamenilor......etc. Ma tot gandesc, dar mai bine nu ma mai gandesc, cu totii avem un trecut un prezent si un viitor. Totul suna cam asa: trecutul a fost cum a fost, prezentul este cum este si desigur viitorul va fi cum va fi.

nothing's gonna stop us now-mymp

duminică, 1 august 2010

Antract

singuratatea mea incepe la doi pasi de tine, te rooog, nu te indeparta fiindaca incepe singuratatea mea, ooooouuuuu nu te indeparta. si vreau sa sti singuratatea mea incepe la doi pasi de tine te rog nu te indeparta fiindca incepe singuratatea mea, ooooouuuu nu te indepartaaaaa. ( Antract cu o melodie foarte frumoasa)